Sponsoren

Mediaan is een internationaal IT en consultancy bedrijf opgericht in 1969 in Heerlen. Wij geloven dat technologie het verschil kan maken voor iedere organisatie. Ongeacht welke industrie, je loopt altijd een stap vooruit op de concurrentie. We willen jou in staat stellen om te verbinden, inspireren en groeien door gebruik te maken van de kracht van nieuwe technologieën en slimme processen. Dit doen we vanuit onze kantoren in Heerlen, Amsterdam, Brussel, Düsseldorf en München.

Lees meer…


DAF-logo events

Trucks, daar draait het om bij DAF. DAF ontwikkelt, produceert en verkoopt trucks, onderdelen en diensten. Het bieden van de beste service aan de klant is daarbij prioriteit. DAF biedt voor elke transportbehoefte een truck op maat. Betrouwbaar, duurzaam, efficiënt én comfortabel voor de chauffeur.

DAF Trucks N.V. is een internationale organisatie met vestigingen in Europa en ver daarbuiten. DAF biedt een inspirerende, uitdagende werkomgeving voor ruim 8000 trotse medewerkers. Je kiest niet alleen voor een functie, je kiest vooral voor een loopbaan bij DAF.

Lees meer…


Code Product Solutions is een technisch consultancybureau dat innovatieve producten ontwikkelt en optimaliseert door de inzet van simulaties. We adviseren onze opdrachtgevers in de keuze van ontwerp, materiaalgebruik en productietechnieken. Computer aided engineering is onze core business. Het niveau van de simulaties ligt daarom op een zeer hoog technisch niveau. Het is daarom belangrijk dat we niet louter de resultaten rapporteren naar onze opdrachtgevers, maar meedenken als een samenwerkingspartner.

Lees meer…


Continu zorgt ervoor dat mensen en organisaties in de bouw en industrie de wind mee krijgen. Want als je de wind mee hebt, gaat alles makkelijker. En dat is altijd ons doel. Ambities waarmaken voor organisaties en professionals. Opdrachtgevers en kandidaten een duwtje in de rug geven bij het behalen van hún doelen.

Lees meer…